Kruisboog vlak

Kruisboog vlakke baan


WEDSTRIJDEN  • lUCKY SHOT • KONINGSCHIETEN


Deze banen zijn 10 meter lang . Er word geschoten op een doel met punten waarbij 1 het laagste is en 10 het hoogste .Je hebt dan 2 proefpijlen en 10 pijlen om punten te schieten. Maximale score per ronde is dus 100 punten. De banen zijn in september 2004 geheel vernieuwd.

MOGELIJKHEDEN


U kunt hier ook terecht voor een feest in combinatie met kruisboogschieten. De banen zijn dan helemaal afgezet met doorzichtig kunstof zodat toch alles te volgen is voor de toeschouwers. Menig deelnemer heeft zijn eigen hier al eens Willem Tell gevoeld maar er is nog geen vrijwilliger gevonden voor een schot met een appel op het hoofd.Bij iedere baan staat iemand die uitlegt wat de bedoeling is en hoe er geschoten moet worden.

INTERESSE?


Het is iedere keer toch weer een spektakel om de feestende kruisboogschutters aan het werk te zien. Hebt u iets te vieren of wilt u eens een keer mensen uitnodigen om de uitdaging aan te gaan houdt uw eigen niet in en neem contact met ons op.

Kruisboog Luckyshot wedstrijd december 2016
De baan in de watermolen
Sportiviteit en gezelligheid tijdens het schieten

Over het gilde


Het Sint Matthiasgilde is een historische vereniging uit Oploo, Gemeente Sint Anthonis.


Het Oploose schuttersgilde voert diverse disciplines uit, zowel in competitie als vriendschappelijk verband. Ook is het gilde betrokken bij diverse evenementen en gebeurtenissen in en om Oploo. De watermolen in Oploo vormt het clubhuis van het gilde.

Contactinformatie


Piet Bruisten

't Creytje 5

5841 AX te Oploo


T.  06-23195493

E.  pietbruisten@gmail.com

Copyright KvR @ Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring